Friday, June 15, 2012

SLEEP PROJECT Ιουνίου στο Six D.O.G.S. | SLEEP PROJECT returns this June @Six D.O.G.S Project Space



SLEEP PROJECT 

έκθεση – διαδραστική εγκατάσταση

@ SIX D.O.G.S. PROJECT SPACE
(Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)

23 – 30 Ιουνίου 2012

http://sleepsixdogs.blogspot.com

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του τέσσερις δράσεις, το SLEEP PROJECT επιστρέφει στο Six D.O.G.S. για δεύτερη φορά μέσα στο 2012 από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου.

Το
segment του Ιουνίου πρόκειται για μία διαδραστική εγκατάσταση που θα δημιουργηθεί στο Project Space του Six D.O.G.S. από τα μέλη της ομάδας του SLEEP PROJECT, η οποία θα εμπλουτιστεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από εικαστικές παρεμβάσεις αλλά και performances (μουσική, χορός, θέατρο) με τη συμβολή πολλών ακόμα καλλιτεχνών από διάφορους κλάδους.

Η εγκατάσταση επικεντρώνεται θεματικά στο υποσυνείδητο, δημιουργώντας ένα «παράλληλο σύμπαν» σε σχέση με τον κόσμο και τα χαρακτηριστικά του ίδιου του Six D.O.G.S. Πρόκειται, δηλαδή, για μία site-specific δημιουργία ενός σκηνικού με σουρρεαλιστικά στοιχεία που αφήνουν σε καλλιτέχνες και επισκέπτες να ανακαλύψουν και να εμφανίσουν μια παράλληλη πραγματικότητα, να προτείνουν μια υποκειμενική αντίληψη όλων όσων μπορούν να συμβούν σε έναν χώρο όπου οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να συνευρεθούν και να συμπράξουν.

Το SLEEP PROJECT έχει σαν στόχο την έκθεση της καλλιτεχνικής διαδικασίας σε όλα της τα στάδια, δίνοντας ίση σημασία τόσο στις στιγμές έντονης εργασίας όσο και σ’ αυτές που βρίσκουν τον καλλιτέχνη σε μια πιο ευάλωτη κατάσταση (όπως ο ύπνος). Οι δράσεις, που διαρκούν συνήθως για πολλά συνεχόμενα εικοσιτετράωρα, έχουν ελεύθερη (και εικοσιτετράωρη) πρόσβαση και για το κοινό – μια κίνηση που έχει στόχο να ενθαρρύνη την τυχαία (;) συνεύρεση (και σύμπραξη) καλλιτέχνη και θεατή.

Το project εκπέμπει και στο internet για όλη τη διάρκειά του, ανά φορά, μέσω live streaming.

Πληροφορίες για προηγούμενα segments του SLEEP PROJECT, καθώς και φωτογραφικό υλικό / βίντεο μπορείτε να βρείτε στο http://sleepsixdogs.blogspot.com.

Για περαιτέρω πληροφορίες / ερωτήσεις σχετικά με το SLEEP PROJECT, μπορείτε να επικοινωνείτε και στο email nostalghiatheaterco@yahoo.gr (με θέμα: SLEEP PROJECT), όπως και στο τηλέφωνο 210 5249903.

­­­­­­­­­­­­­­­

SLEEP PROJECT
Έκθεση – διαδραστική εγκατάσταση
23 – 30 Ιουνίου 2012
Six D.O.G.S. Project Space
(Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Τηλ. 210 3210510
Ώρες λειτουργίας: 24ωρο

Ομάδα SLEEP PROJECT
Παναγιώτης Λογοθέτης
Τώνια Ράλλη
Τζωρτζίνα Τάτση
Δημήτρης Τσάλτας

No comments:

Post a Comment